O kůži

Set k údržbě kůže

Set k údržbě

Set nabízíme za cenu 790,- (+ případné poštovné 185,-)

Po stále častější zkušenosti s nesprávným čištěním a udržováním usně zákazníky jsme se rozhodli nabízet Set k údržbě kůže. Tento Set obsahuje vše potřebné pro běžnou údržbu kůže, která se provádí dle potřeby 2x – 4x ročně. Set vystačí zhruba na roční údržbu jednoho automobilového interiéru či sedací soupravy a obsahuje totožné přípravky, s kterými pracujeme my.

Obsah setu:

Čistič kůže 200 ml
Čistič kůže – Jemný čistič, který nepoškozuje ochrannou vrstvu povrchu, přesto ale velmi účinně odstraňuje nečistoty. Určen pro čištění většiny nábytkových i automobilních usní. Pokud si nejste jisti použitím, neváhejte nás kontaktovat.
Pěnový čistič aplikujte na kartáček, rozetřete po jednom dílu kůže (ode švu ke švu), nechte chvíli působit, poté se snažte kartáčkem jemnými krouživými proniknout do struktury povrchu a nakonec pěnu s nečistotami setřete utěrkou z mikrovlákna. V případě potřeby proces opakujte. Nejdříve vyzkoušejte na méně viditelném místě.
Impregnace 150 ml
Impregnace – Velmi účinná impregnace, která zabraňuje proniknutí vody a nečistot do povrchu kůže.
Kůži vyživuje, zabraňuje praskání povrchu a díky UV filtru omezuje změnu odstínu vlivem UV záření. Do určité míry zabraňuje mechanickému tření povrchu kůže a díky neviditelné ochraně povrchu se stává další čištění daleko snadnější.
Impregnaci aplikujte po dokonalém vyschnutí vyčištěného povrchu (nejdříve hodinu po vyčištění). Po důkladném protřepání obsahu lahvičky aplikujte aplikační houbičkou v tenké vrstvě po jednotlivých dílech (ode švu ke švu).
Kartáček k čištění
Kartáček k čištění – Slouží k proniknutí k nečistotám ve struktuře kůže.
Utěrka z mikrovlákna
Utěrka z mikrovlákna – Vysoce savá utěrka pohltí velké množství nečistot. Lze prát ručně nebo v pračce na 90°C.
Aplikační houbička
Aplikační houbička – K aplikaci impregnace.

Se setem k údržbě kůže dosáhnete těchto výsledků:

V případě potřeby dodáváme po konzultaci i další speciální čistící a impregnační prostředky. Po dohodě možno osobně předvést.

Čištění 1 Čištění 2 Čištění 3

Zavřít okno

Kůže čistíme, udržujeme, upravujeme, opravujeme a renovujeme

Čistíme, udržujeme, upravujeme, opravujeme a renovujeme kožené sedací soupravy, interiéry běžných automobilů, veteránů, luxusních a sportovních vozů, ale také interiéry dopravních letadel. Prohlédněte si výsledek naší práce u následujích značek:

ASTON MARTIN AUDI BENTLEY BMW BOEING CADILLAC CESSNA CITROËN DODGE FERRARI GULFSTREAM HYUNDAI CHEVROLET INFINITI JAGUAR kožený nábytek LAMBORGHINI LAND ROVER LEXUS MASERATI Mercedes-Benz PORSCHE RENAULT ROLLS-ROYCE SAAB ŠKODA VOLKSWAGEN VOLVO
Poskytování servisu kůže ukončeno, všem zákazníkům děkujeme za projevenou důvěru. Nyní se specializujeme na něco jiného (www.carplastix.com).

Četl(a) jsem